Výukové materiály k předmětům jsou zapsaným studentům zasílány přes hromadný e-mail systémem IS / STAG. Vybrané studijní materiály jsou rovněž k dispozici na e-learning MOODLE.
Téma je možné uzpůsobit oboru studia, i typu závěrečné práce (BP vs. DP), většinu témat DP je možné zvolit i jako téma BP; u vybraných témat DP je možné pokračovat i následně v DSP
Návrhy témat bakalářských a diplomových prací vypisovaných v AR 2022/23
doc. MVDr. Lucie Hasoňová, Ph.D.
prof. Ing. Eva Samková, Ph.D.
doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Dr. Ing. Jaromír Kadlec
Ing. Jan Bedrníček, Ph.D.
Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Ing. František Lorenc, Ph.D.
doc. MVDR. Lucie Hasoňová, Ph.D.
prof. Ing. Eva Samková, Ph.D.
doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Dr. Ing. Jaromír Kadlec
Ing. Jan Bedrníček, Ph.D.
Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Ing. František Lorenc, Ph.D.
Projekt umožnil modernizovat vybavení laboratoře pro praktickou výuku celé řady předmětů souvisejících s kvalitou a zdravotní nezávadností produktů rostlinného a živočišného původu na úroveň v současnosti používaných profesionálních přístrojů a zařízení. Modernizace zahrnovala nákup 3 přístrojů:
Analytická přístrojová technika je vhodná pro ověření vybraných charakteristik rozhodujících o změnách v průběhu zrání a skladování. Tyto charakteristiky často rozhodují o jakosti a zdravotní nezávadnosti zemědělských produktů a potravin z nich vyráběných.
Modernizace laboratoře pomáhá prohloubit a zefektivnit odbornou přípravu studentů. Získání komplexních teoretických a praktických znalostí příslušné přístrojové techniky a laboratorních postupů povede k dosažení odpovídající úrovně vzdělání studentů a jejich uplatnění v oborech, kde se tyto znalosti vyžadují, jako je např. skladování, hodnocení jakosti, technologie zpracování a konzervace potravin a surovin živočišného a rostlinného původu.
Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Studentská 1668, 370 05
České Budějovice Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz
© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies