Katedra agroekosystémů

Pro studenty

Bakalářské a diplomové práce

Návrhy témat bakalářských a diplomových prací vypisovaných v AR 2023/24

Bakalářské práce

Mgr. Ing. Kristýna Perná, Ph.D.

  • Stimulační efekt bakterií na růst rostlin
  • Využití alelopatie v regulaci polních plevelů

doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.

  • Možnosti animoterapie v rámci sociálního zemědělství
  • Možnosti uplatnění místních potravin a biopotravin v rámci krátkých dodavatelských řetězců

doc. Ing. Jaroslav Bernas, Ph.D.

  • Environmental management of the hobby breading from the perspective of life cycle assessment

Ing. David Kabelka, Ph. D.

  • Vliv složení použitého substrátu na půdní vlhkost (v květináčích)
  • Půdní průzkum ve vybraném zájmovém území
  • Vliv pojezdů agrotechniky na zhutnění půdy

Ing. Marek Kopecký, Ph.D.

  • Vliv půdních pomocných látek na půdní strukturu
  • Vliv hnojivých látek na půdní strukturu
  • Vliv vegetace na půdní organickou hmotu
Diplomové práce

Mgr. Ing. Kristýna Perná, Ph.D.

  • Effect of plant protection products on soil microbial community in organic farming
  • Vliv aplikace vybraných přípravků na ochranu rostlin na endofyty plodiny

doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.

  • Environmental impacts of agriculture
  • Environmentální dopady zemědělství

doc. Ing. Jaroslav Bernas, Ph.D.

  • Environmental impact assessment of crop management under Pannonian climate conditions with life cycle assessment

prof. Ing. Tomáš Lošák, Ph.D.

  • Effect of fertilization with selected nutrients on crop yield and quality - pot experiment
  • Efekt hnojení vybranými živinami na výnos a kvalitu plodin - nádobový experiment

Ing. Marek Kopecký, Ph.D.

  • Effect of soil additives on soil structure

Ing. David Kabelka, Ph.D.

  • Soil water infiltration under different farming management
  • Vliv různého managementu hospodaření na půdní vlhkost

doc. Ing. Petr Konvalina, Ph.D.

  • The importance of the flag leaf for the technological quality of wheat grain protein in organic farming
  • The importance of the awns for the technological quality of wheat grain protein in organic farming

Praxe

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies