V pondělí 15. dubna 2024 proběhl odborný seminář s názvem Inovační procesy v mlékárenském průmyslu na Výzkumném a výukovém minipivovaru Fakulty zemědělské a technologické Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Kromě studentů se akce zúčastnili odborníci a zástupci několika společností, kteří dlouhodobě úzce spolupracují s Katedrou potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů.
Seminář zahájila paní prof. Ing. Eva Samková, Ph.D. a poté byla přednesena témata:
Během semináře měli účastníci možnost ochutnat několik druhů mléčných produktů od uvedených společností, a naopak přednášející a hosté mohli ochutnat výrobky studentů. Kapacita 45 osob byla krátce po zveřejnění naplněna, a proto plánujeme v budoucnu podobný seminář realizovat ve větších prostorách.
Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Studentská 1668, 370 05
České Budějovice Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz
© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies