3. ročník konference "Food technology, food quality"

Dne 8. 2. 2024 pořádá VŠCHT Praha, Ústav konzervace potravin již 3. ročník konference "Food technology, food quality" s podtitulem "Nové trendy v údržbě potravin". Akce, která se koná každý druhý rok navazuje na předchozí Konzervárensko-potravinářské dny, jejichž tradice sahá hluboko do 20. století.

Registrace, program a další informace naleznete na https://ukp.vscht.cz/konference

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies