Volná pracovní pozice – Technik na KKZP
![](/templates/yootheme/cache/4b/veda-vyzkum-14-4b1e4934.jpeg)
Volná pracovní pozice
Technik
Katedra potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů
Požadujeme
- Ukončené SŠ vzdělání se zaměřením na mikrobiologii nebo analýzu potravin,
- praktická znalost odborné laboratorní práce.
Pracovní náplň
- Práce v laboratoři (mikrobiologie a analýza potravin),
- příprava laboratorních cvičení.
Nabízíme
- úvazek 100 %,
- zaměstnanecké kurzy, další vzdělávání, závodní stravování,
- zaměstnanecké benefity: 4 dny indispozičního volna; dotované stravování nebo stravenky; zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky; MS Office zdarma pro soukromé využití; dětská skupina pro děti zaměstnanců přímo v kampusu a další (nabídka bude průběžně aktualizována).
Nástup od: 1. března 2024 nebo dohodou
Pracovní poměr: doba určitá, 36 měsíců s tříměsíční zkušební dobou, možnost následného prodloužení, případně na dobu neurčitou.
Pracoviště: Fakulta zemědělská a technologická Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Katedra potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů.
Písemné přihlášky zašlete do 12. 2. 2024 na adresu: Bc. Klára Papežová, DiS., Jihočeská univerzita v Č. Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická, Studentská 1668, 370 05 České Budějovice nebo na e-mail
K přihlášce uchazeč přiloží:
- strukturovaný životopis,
- kopie dokladů o vzdělání, případně doklady o odborné způsobilosti,
- další dokumenty potřebné k prokázání splnění kritérií kladených na uchazeče.
Bližší informace o pracovní pozici podá:
- doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D., tel. +420 389 032 615, e-mail:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Fakulta zemědělská a technologická Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích si vyhrazuje právo žádného z uchazečů do pracovního poměru nepřijmout.