Skip to main content

Katedra potravinářských biotechnologií
a kvality zemědělských produktů

Vědecké monografie

Smetana, P. (Ed.), Pešek, M., Balík, J., Bárta J., Bártová, V., Bedrníček, J., Dadáková, E., Diviš, J., Houška. M., Chmelová, Š., Kadlec, J., Kastnerová, M., Kukačka, V., Lorenc, F., Schuster, J., Švajner, J., Tříska, J.: Dietary Antioxidants in Practise. Monograph in Human Nutrition. 1. vyd. Č. Budějovice: JU ZF, 2018, 198 s. ISBN 978-80-7394-708-8.

Vácha, F., Flajšhans, M., Dvořák, P., Kala, R., Vácha, A., Smetana, P., Rutkayová J.: Rybářský slovník. ZF JU, 2018, 367 s.ISBN 978-80-87699-15-7.

Pešek, M., Balík, J., Bárta J., Bártová, V., Bedrníček, J., Dadáková, E., Diviš, J., Houška. M., Chmelová, Š., Kadlec, J., Kastnerová, M., Kukačka, V., Lorenc, F., Schuster, J., Švajner, J., Tříska, J., Smetana, P.(Ed.): Dietární antioxidanty v praxi. 1. vyd. Č. Budějovice: JU ZF, 2017, 200 s. ISBN 978-80-7394-681- 4.

Samková, E. (Ed.), Cempírková, R., Hanuš, O., Hasoňová, L., Hlaváček, J., Jelen, P., Jeřábková, J., Kopáček, J., Lužová, T., Navrátilová, P., Samková, E., Seydlová, R., Špička, J., Šustová, K., Vorlová, L., Vyletělová, M.: Mléko: produkce a kvalita. Milk: production and quality. Vědecká monografie. 1. vyd. České Budějovice: JU ZF, 2012. 240 s. ISBN 978-80-7394-383-7.

Samková, E., Pešek, M., Špička, J.: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení. (Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition: A review.) Vědecká monografie. 1. vyd. České Budějovice: JU ZF, 2008. 90 s. ISBN 978-80-7394-104-8.