Katedra potravinářských biotechnologií
a kvality zemědělských produktů

Vědecké monografie

Smetana, P. (Ed.), Pešek, M., Balík, J., Bárta J., Bártová, V., Bedrníček, J., Dadáková, E., Diviš, J., Houška. M., Chmelová, Š., Kadlec, J., Kastnerová, M., Kukačka, V., Lorenc, F., Schuster, J., Švajner, J., Tříska, J.: Dietary Antioxidants in Practise. Monograph in Human Nutrition. 1. vyd. Č. Budějovice: JU ZF, 2018, 198 s. ISBN 978-80-7394-708-8.

Vácha, F., Flajšhans, M., Dvořák, P., Kala, R., Vácha, A., Smetana, P., Rutkayová J.: Rybářský slovník. ZF JU, 2018, 367 s.ISBN 978-80-87699-15-7.

Pešek, M., Balík, J., Bárta J., Bártová, V., Bedrníček, J., Dadáková, E., Diviš, J., Houška. M., Chmelová, Š., Kadlec, J., Kastnerová, M., Kukačka, V., Lorenc, F., Schuster, J., Švajner, J., Tříska, J., Smetana, P.(Ed.): Dietární antioxidanty v praxi. 1. vyd. Č. Budějovice: JU ZF, 2017, 200 s. ISBN 978-80-7394-681- 4.

Samková, E. (Ed.), Cempírková, R., Hanuš, O., Hasoňová, L., Hlaváček, J., Jelen, P., Jeřábková, J., Kopáček, J., Lužová, T., Navrátilová, P., Samková, E., Seydlová, R., Špička, J., Šustová, K., Vorlová, L., Vyletělová, M.: Mléko: produkce a kvalita. Milk: production and quality. Vědecká monografie. 1. vyd. České Budějovice: JU ZF, 2012. 240 s. ISBN 978-80-7394-383-7.

Samková, E., Pešek, M., Špička, J.: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení. (Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition: A review.) Vědecká monografie. 1. vyd. České Budějovice: JU ZF, 2008. 90 s. ISBN 978-80-7394-104-8.

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies