Smetana, P. (Ed.), Pešek, M., Balík, J., Bárta J., Bártová, V., Bedrníček, J., Dadáková, E., Diviš, J., Houška. M., Chmelová, Š., Kadlec, J., Kastnerová, M., Kukačka, V., Lorenc, F., Schuster, J., Švajner, J., Tříska, J.: Dietary Antioxidants in Practise. Monograph in Human Nutrition. 1. vyd. Č. Budějovice: JU ZF, 2018, 198 s. ISBN 978-80-7394-708-8.
Vácha, F., Flajšhans, M., Dvořák, P., Kala, R., Vácha, A., Smetana, P., Rutkayová J.: Rybářský slovník. ZF JU, 2018, 367 s.ISBN 978-80-87699-15-7.
Pešek, M., Balík, J., Bárta J., Bártová, V., Bedrníček, J., Dadáková, E., Diviš, J., Houška. M., Chmelová, Š., Kadlec, J., Kastnerová, M., Kukačka, V., Lorenc, F., Schuster, J., Švajner, J., Tříska, J., Smetana, P.(Ed.): Dietární antioxidanty v praxi. 1. vyd. Č. Budějovice: JU ZF, 2017, 200 s. ISBN 978-80-7394-681- 4.
Samková, E. (Ed.), Cempírková, R., Hanuš, O., Hasoňová, L., Hlaváček, J., Jelen, P., Jeřábková, J., Kopáček, J., Lužová, T., Navrátilová, P., Samková, E., Seydlová, R., Špička, J., Šustová, K., Vorlová, L., Vyletělová, M.: Mléko: produkce a kvalita. Milk: production and quality. Vědecká monografie. 1. vyd. České Budějovice: JU ZF, 2012. 240 s. ISBN 978-80-7394-383-7.
Samková, E., Pešek, M., Špička, J.: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení. (Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition: A review.) Vědecká monografie. 1. vyd. České Budějovice: JU ZF, 2008. 90 s. ISBN 978-80-7394-104-8.
Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Studentská 1668, 370 05
České Budějovice Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz
© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies