Katedra potravinářských biotechnologií
a kvality zemědělských produktů

Kapitola v knize

Hasoňová, L., Tančin, V.: Ekonomika zdravia a produkcia zvierat. In: Tančin V. et al. Všeobecná zoohygiena, 2016, SPU Nitra, ISBN 978-80-552-1596-9, s. 180-194.

Vácha, F., Diler, A.: Hygiene and sanitation applications in seafood industry. In: Genc, I. Y., Esteves. E., Diler, A. Handbook of Seafood. 2016, NOVA Publishers USA, ISBN 978-1-63485-823-6, s. 333- 342, 315-331.

Vácha, F., Diler, A.:  Basics of seafood quality indices. In: Genc, I. Y., Esteves. E., Diler, A. Handbook of Seafood. Quality and Safety Maintenance and Applications. NOVA Publishers USA, 2016, ISBN 978-1-63485-823-6, s. 333- 342.

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies