Skip to main content

Seminář: Zajištění bezpečnosti potravin v ČR

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Fakulta zemědělská a technologická

srdečně zve všechny zájemce
na seminář týkající se kvality a zdravotní nezávadnosti potravin

Zajištění bezpečnosti potravin v ČR


Datum: 14. dubna 2023, 900 hod.

Místo: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická, ZR-Z1, Na Sádkách 1780, 370 05 České Budějovice


Program semináře

09.00 - 09.15 | Zahájení

  • doc. RNDr. Petr Bartoš, Ph.D.
  • děkan Fakulty zemědělské a technologické, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

09.15 - 10.00 | Systém bezpečnosti potravin v EU a ČR

  • Ing. Jitka Götzová
  • Ministerstvo zemědělství ČR, ředitelka Odboru bezpečnosti potravin

10.00 - 10.45 | Evropský úřad pro bezpečnost potravin

  • Ing. Petr Beneš
  • Ministerstvo zemědělství ČR, vedoucí Oddělení bezpečnosti potravin

10.45 - 11.30 | Činnost Informačního centra bezpečnosti potravin

  • Ing. Ondřej Horák;
  • Ministerstvo zemědělství ČR, Oddělení informační centrum bezpečnosti potravin

11.30 - 12.00 | Udržitelnost potravinářské výroby

  • Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.;
  • VŠCHT, Fakulta potravinářské a biochemické technologie; Potravinářská komora České republiky

12.00 | Závěr

Přečteno 943x