• Úvod
  • Fakulta
  • Aktuálně
  • 3. ročník konference "Food technology, food quality"

3. ročník konference "Food technology, food quality"

Dne 8. 2. 2024 pořádá VŠCHT Praha, Ústav konzervace potravin již 3. ročník konference "Food technology, food quality" s podtitulem "Nové trendy v údržbě potravin". Akce, která se koná každý druhý rok navazuje na předchozí Konzervárensko-potravinářské dny, jejichž tradice sahá hluboko do 20. století.

Registrace, program a další informace naleznete na https://ukp.vscht.cz/konference

Přečteno 330x

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies