Skip to main content

Podle čeho nakupujeme potraviny?
potraviny

Kdy:
10.11.2025 17:00

Kde:
Pavilon ZR, Posluchárna Z2

O události

Zajímá vás, jak poznat kvalitní potraviny a nenechat se napálit reklamou nebo etiketou? Přijďte na prakticky zaměřenou přednášku v rámci Týdne vzdělávání dospělých 2025, kde se dozvíte:

  1. Jakou kvalitu mají nejčastěji kupované potraviny – maso, mléčné výrobky, sýry, vejce, nápoje, džemy, kečupy, ovoce a zelenina.
  2. Jak se vyznat v informacích na etiketách a co je pro zákazníka opravdu důležité.
  3. Na praktických příkladech uvidíte, u kterých výrobků se dá nejčastěji „spálit“.
  4. Následuje otevřená diskuze.

Přednášku povede doc. Pavel Smetana – odborník , který se více než 35 let zabývá problematikou kvality potravin, systémem sledování kvality a hygienou provozů potravinářských provozů.

Program a další informace najdete zde: https://www.tydenvzdelavani.cz/pondeli2025