Skip to main content

Panelová diskuse – ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST A EKONOMICKÁ REALITA POTRAVIN – FAKTA A MÝTY

Dne 3. 11. se v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo v Národním pavilonu Z na Výstavišti v Českých Budějovicích uskutečnila panelová diskuse na téma zdravotní nezávadnost a ekonomická realita potravin. Diskutovali zde odborníci z Jihočeské univerzity (z fakult Zdravotně sociální a Zemědělské a technologické) a z Českomoravského svazu mlékárenského. Za Fakultu zemědělskou a technologickou se diskuse účastnili členové Katedry potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů pan doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D. a paní doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.

Akce se uskutečnila v rámci Centralizovaného rozvojového projektu Komunikace priorit a témat českého předsednictví Radě EU se zaměřením na problematiku vysokého školství, vědy a výzkumu v ČR i zahraničí.

Přečteno 826x